11 de maig 2009

Anar fent i anar marxant

Vull recomanar-vos un blog. El blog «d'un pare que ha anat a fer el camino de Santiago i dels seus fills que hem decidit fer-ne un bloc per explicar-ne les notícies que n'anem rebent» [sic].

El blog es diu Fins a Finisterre, i el fan la merycherry, la menxu i el seu germà (que desconec si té o ha tingut algun blog propi).

D'ençà que l'estiu passat vaig intentar fer el meu propi Camí de Sant Jaume, i encara que no me'n vaig sortir, a la meva manera em considero un pelegrí i sempre em són motiu d'alegria les notícies que m'arriben com ara aquesta que us comentava...

... o la guia que per casualitat vaig trobar al Palau firal anomenada El Camí de Sant Jaume de Montserrat a Alcarràs, que ha editat el Departament d'Innovació, Universitats i Empresa i que distribueix de franc tant impresa com digitalment. En aquest enllaç us la podreu descarregar, així com d'altres.

1 comentari:

Mery Cherry ha dit...

Bon dia!

molt contenta que t'agradi el nostre bloc. La veritat és que el fem amb molta il·lusió. Arribi o no arribi fins al final, estem segurs que està sent una experiència molt bona pel nostre pare. I ell contentíssim que ho anem explicant pel bloc!