03 de setembre 2008

Et voilà! El pa de pessic!

No fa ni una hora que ha sortit del forn i encara no l'he tastat (estic esperant que es refredi!). Això sí, m'ho he passat molt bé fent-lo i desprèn una olor la mar de temptadora...

Heus ací un resum fotogràfic d'aquest procés al llarg de deu dies:

i les instruccions, que deien així:

  • Dia 1: En un bol gran poseu-hi la massa mare que us han donat i afegiu-hi un got de sucre i un altre de farina. No ho barregeu!
  • Dia 2: Barregeu-ho tot amb una cullera.
  • Dies 3 i 4: No ho toqueu!
  • Dia 5: Afegiu-hi un got de llet, un de sucre i un de farina. No ho barregeu!
  • Dia 6: Barregeu-ho tot amb una cullera.
  • Dies 7, 8 i 9: No ho toqueu!
  • Dia 10: Separeu 3 gots de la massa obtinguda per donar-los a tres persones a qui desitgeu sort. A la resta de la massa hi afegiu: dos gots de farina, un got d'oli de gira-sol, un got de nous, un got de llet, un sobre de llevat, dos ous sencers, una poma a trossos, 180 grams de panses, un pessic de sal i un pessic de canyella.

    Barregeu-ho tot, ben barrejat, i poseu-ho al forn entre 40 i 50 minuts a 180ºC.
Bon profit!

ACTUALITZACIÓ (05/09/08 13:34): M'oblidava de dir-ho! Ha quedat boníssim!

1 comentari:

Imma ha dit...

Ostres tu es el Herman.....jo també el faig fer un cop aquest pa de pessic......Saludus!!!