28 de juny 2008

Fa Sol a la tasca

Que si gin o cervesa; que de quina edat és la bona per suïcidar-se i de qui serà el proper llit on cauré mort, begut i nu. Que per què hi ha tardes i dies com els d'avui i que per molts anys. Que també sóc aquell fill de puta que odia i menysprea. Aquell gran imbècil. Llegeix-me els llavis: Fill-de-pu-ta. I que «when I came I felt it was in the face of everything decent, white sperm dripping down over the heads and souls of my dead parents». A la merda tots plegats, anem-hi!

Et duré una flor cada dia fins que vulguis follar-me i després s'haurà acabat tot: les flors i les floritures. M'asseuré aquí tot sol, sense córrer ni esperar, tranquil, així, com ara; i ja podreu anar venint amb les vostres merdes i les vostres collonades i les vostres dones i els vostres mojitos. Pel cul us els podreu fotre. Viatjaré i estudiaré aquestes ampolles d'etiquetes gastades, per veure què amaguen. Quins secrets, quanta pols, quina sort que tindré.

«Sorry, we are unable to allow you access to our website due to regulations in your country of access.»

S'ha de ser cretí. No pots veure Tanqueray si vius a l'Iran o l'Afganistan, ni a Síria. A Nauru que no sé quin país és, sí. Brindem amb els de Nauru doncs: per la mare que ens va parir!

2 comentaris:

Guillem Mercadal ha dit...

Que sigui pomada!

Per cert, pel dimarts, ja no cal psicoanàlisi. Però farem unes cerveses, eh? :)

Gemma ha dit...

no regalis cadàvers.