26 de febrer 2008

I tanmateix t'enfonsaràs...

Escrigui el que escrigui, no podré acostar-me a la genialitat del post del Sr.Quinina. Ni tan sols al seu corrosiu títol. Així que igual que l'ha recomanat en Guillem, ho faig ara jo. De totes maneres, ahir davant de l'aparell de TV, no podia parar de preguntar-me com s'ho feien aquell parell de ninots per tal que no se'ls escapés el riure quan es miraven fixament entre obvietat per aquí i insult a la intel·ligència per allà.

Llàstima fan tots plegats i els que els voten convençuts. «Guanya» l'abstenció.

«Tens raó, i mil vegades raó... i tanmateix t'enfonsaràs...»

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no el vaig veure per molts motius :) . Però un d'ells és que un debat entre dues forces polítiques quan a les eleccions se n'hi presenten unes quantes més (i que tenen representació al congrés i al senat) no és altra cosa que un insult a la democràcia i a la intel·ligència dels votants. Com a mínim a la meva.

D'altra banda, veient els polítics que hi van assistir no m'estranya gens. I, tanmateix, no sé si hagués millorat molt tot plegat si hi haguessin assistit els demés partits, tenint en compte l'estat actual de la política.

Arreveure!

Guillem Mercadal ha dit...

Vaig riure molt amb el post, molt.

Quant al debat. Sí, estic d'acord que ens volen presentar una Espanya de vermell i blau, on no sembla haver altre opció que el vermell i el blau.

Tanmateix, el debat va ser prou divertit. Hi va haver alguns moments en què semblava més una paròdia del Polònia, que no pas un debat de debò. D'altres, però, van ser prou tristos, sobretot quan es repetia un cop i altre que en Rajoy atacava en Zapa, i ell, per defensar-se no justificava les seves accions en el govern, sinó que deia que en Rajoy/Aznar/PP/AP/Qui sigui ho havien fet més, per exemple, amb el tema de la immigració i les regularitzacions.

Com a conclusió, crec que els dos han perdut vots i n'han guanyat els que no hi eren i els que no votaran/s'abstindran.

subal ha dit...

Li estic molt agraït, senyor de dalt del baobab, i m'alegra que hagi quedat satisfet amb la pantomima de la Perifa que vostè linca.

Salutacions cordials!